MARMARİS ÇEVRECİLERİ DERNEĞİ 2. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

marmaris cevrecileri retina logo

MÇD 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Aralık 2013 tarihinde saat 14.00 de Dernek Merkezinde Divan Başkanı olarak seçilen üye Ahmet Artun’ un yönetiminde gerçekleştirildi. 12 Kasım tarihinde ilan edilen gündeme göre toplanan Genel kurul, saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Denetleme Kurulu Raporlarının okunmasının, bilanço ve tahmini bütçenin sunulmasının ardından yapılan oylamalarla Kurullar ibra edildi. İbra oylaması sonucunda Divan Başkanınca Yönetim Kurulu Başkanı, Ahmet Kutengin kürsüye davet edildi. Ahmet Kutengin; Biz tarafsız ve siyaset dışı bir derneğiz. Yaptığımız çalışmalarla siz değerli üyelerimize layık olmaya çalıştık gösterdiğiniz güven için hepinize çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. MÇD Yönetim Kurulu tarafından divan başkanlığına verilen önerge ile MÇDKurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi Gazeteci Selçuk Kardaş’ a Derneğe verdiği destek ve özverili çalışmaları nedeniyle, MÇD Tüzüğünün 5.b. maddesi uyarınca onursal üyelik statüsü verilmesi teklif edildi. Yapılan oylama sonucu Genel Kurulda oy birliği ile Selçuk Kardaş’ a onursal üyelik verildi.

MÇD Genel Kurulunda tek liste ile seçime gidildi.

YÖNETİM KURULU (ASİL)

1. MEHMET HASBİOĞLU
  2. SELÇUK AKAY
  3. NAİL BALCI

Liste Genel Kurul tarafından kabul edilen açık oylama yöntemiyle oylandı. Divan Başkanı Ahmet Artun oylama sonucunu ” Oy birliği ile kabul edilmiştir, hayırlı olsun” şeklinde duyurdu. Oylamadan sonra kürsüye gelen Kutengin; “Bize verdiğiniz destek, güven ve teveccühleriniz için teşekkür ediyor, bundan sonra ki çalışmalarımızı sizlere layık şekilde yürüteceğimize söz veriyoruz” dedi.

Söz alan üyeler “Üniversite ile birlikte hazırlanan Marmaris Körfezi Su Kalitesi ve Biyolojik Araştırma Raporunun bir kaç adedinin ESNAF ve Sanatkarlar Odası tarafından Derneğimizin alt katında hizmete açılan Kütüphaneye bağışlanarak tüm Marmaris Halkının kullanımına sunulmasını önerdi”.Öneri üyeler tarafından olumlu bulunarak kabul edildi.