MÇD 2019…

ibrahim_gorsel

Marmaris Çevrecileri Derneği (MÇD), Şoförler ve Otomobilciler Odasına ait binanın 3. katındaki yeni dernek Bürosunun açılışını yaptı.

Yeni bürolarına taşınma hazırlıklarını tamamlayarak faaliyetlerini yeni adreslerinde sürdürmeye başlayan MÇD, Yönetim Kurulu Başkanı AHMET KUTENGİN, Denetleme Kurulu Başkanı MUKBİL GÜLKOKAN ile birlikte Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı sayın İBRAHİM TARIM ‘a çevrecilere verdiği destek ve ev sahipliği nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket sunum töreni sırasında Başkan Kutengin “Bize sürekli verdiğiniz destek nedeniyle MÇD Yönetimi ve Üyeleri adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bize sağladığınız bu güzel çalışma ortamında, faaliyetlerimizi daha etkin olarak yürüteceğiz” dedi.

Oda Başkanı Sayın İBRAHİM TARIM ” Şoför esnafı için en önemli ve öncelikli konunun Çevre Koruma faaliyetleri olduğunu belirterek, yaklaşık 10 yıldır özveri ile yürüttüğünüz faaliyetlerinize destek vermekten odamız ve üyelerimiz adına mutluluk ve onur duyuyoruz. Marmaris’in bizlere sunduğunu onu koruyarak destek vermekten her zaman yanınızdayız” dedi.

ibrahimplaket

Yazar Hakkında