MÇD ve EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE TİMLERİ

egm_logo

Marmaris Çevrecileri Derneği MÇD olarak Marmaris Emniyet Müdür V. Sayın Oktay KAPSIZ’ı ziyaret ederek kurumlar ile müşterek çalışmalarımıza bakış açımız ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında bilgilendirerek, derneğimiz MÇD’nin de bağlı olduğu İç İşleri Bakanlığı tarafından kurulan, Doğa ve Hayvanları Koruma Polisi EGM Çevre Timleri ile Çevre olumsuzlukları mücadelesinin de müşterek çalışmamıza ait yakın vadede uygulamaya geçeceğimiz iki adet Projemiz hakkında ön bilgi verdik.

DCIM100MEDIA

Emniyet Müdürümüz Oktay Kapsız Marmaris ve doğa mücadelesinde gerek Deniz Polisi, gerekse çevre timlerinin konusuna giren çalışmalarda Hayvan Hakları koruma yasası dahil tüm çevre çalışmalarımıza destek vereceklerini, müşterek çalışmalarda ki projelere ait Planlamaların MÇD ve EGM ile önceden incelenip planlaması yapıldıktan sonra aktif uygulamalar için her zaman hazır olduklarını belirtti.

Çevre Konusundaki yaklaşımı ve hassasiyeti için Sayın Oktay KAPSIZ Müdürümüze teşekkür ederiz.

Yazar Hakkında