MUÇEP – TURMEPA ve MÇD İŞBİRLİĞİ

KAPAK

Yeni MÇD Dernek Ofisimize hayırlı osun ziyaretine gelen Muçep, Çevre Platformuna, Turmepa’ya teşekkürler.

Toplantımızda Marmaris’te Çevre Olumsuzlukları mücadelesinde Sayın Derya Ön, MÇD den Mukbil Gülkokan ve Ahmet Kutengin’nin verdiği bilgiler ile birlikte hareket etme dayanışma ve Projelerde birlikte çalışmalar yapma kararını alarak Marmariste birlik beraberliğin ilk adımını atmaktan mutlu olduk.

Diğer Dernekler ile birleşmenin kamuoyunu bilgilendirmenin ve Marmaris için mücadele etmenin faydalarının önemini ve mevcut Proje bilgilerimizi paylaştık.

Marmaris Doğası ve Çocuklarımızın yarınları için verdiğimiz mücadeleye diğer Derneklerin de katılmasını ümit ederiz.

Kapılarımız herkese açıktır. MÇD

TOPLANTI