SORUYORUZ DENİZDE İMAR BARIŞI OLURMU?

yunuskapak

Bilindiği gibi Marmaris Çevrecileri Derneği (MÇD) olarak başta çevre konusunda olmak üzere karşılaştığımız sorunlarda yasaların boşlukları, eksiklerinden faydalanmalar veya yasalara rağmen kanunsuz uygulamalar, verilen izin ve ruhsatlar karşımıza çıkmaktadır.

MARMARİS YUNUS PARKININ KALDIRILMASI İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELEDE Üniversitenin Bilimsel belgeleri, Analizleri, Yunus Parkının su altı görüntülerini Çevre ve Orman Bakanlığı, Tarım Hayvancılık Orman Su ve Balıkçılık, Muğla Valiliği, Kaymakamlık İlçe Tarım Müdürlüğü, Milli Parklar Müdürlüğü ve NİHAYET T.C Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdik.

AYRICA;

Yunus Parklarının Kaldırılması için Türkiye nin de imza koyduğu BERN SÖZLEŞMESİ ile HAYVAN HAKLARI KANUNU gereği işlem yapılmasını rica ettik.

ÖZGÜRLÜK DEN VAZGEÇMEYECEĞİMİZİ

Kamuoyunun bilgisine sunuyoruz… MÇD