Bilimmi – Körfez Temizliği

Derneğiniz çalışmalarını TV ve Sitenizden zaman, zaman izliyoruz. Tebrik ederiz.Bizim Toplum menfaatleri icap edince bilimi de ,kirliliği de, doğayı da takmaz. Bilimi de kabul etmez ama Körfez kirliliği çalışmalarınız sonucu Körfez temizlenebilecek mi.

marmaris cevrecileri favicon **MÇD: Körfez Kirliliği ölçüm çalışmalarımız 12 Etap tır ve har ay yapılmaktadır.10.Etap 2/Mart/2012 de yapılacaktır.12 Etaplık 1 Yıl süren çalışmamız sonuç ve verileri Üniversite tarafından ilgililer ve kamuoyuna açıklanacaktır. Olası bir temizleme çalışmaları nasıl ve kimler tarafından maliyeti dahil açıklanacaktır.MÇD Türkiyede ilk ve tek Bilimsel çalışan bir dernektir.İlginize teşekkürler.