Çevre Eğitimi !

Ediz Hun ve Marmaris Çevrecileri Derneği çevre eğitimi toplantısı

Marmaris ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çevre sorunlarının ortadan kaldırılması veya azaltılması için öncelikle gençlere olmak üzere tüm bireylere çevre bilincinin kazandırılması amacını taşıyan toplantı Kaymakamlık dahil hiçbir çevre derneğin ve yerel yönetimin haberi olmadan gerçekleştirildi. MÇD Olarak katıldığımız toplantıda 70-80 Lise veya  ya Üniversiteye hazırlık seviyesi bayanlara Çevre Duayeni Sayın Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit (!) tarafından çevre bilinci anlatılmaya çalışıldı. Toplantıda hiçbir Erkek olmaması düşündürücü olurken Sayın Ediz Hun’a Gerçekleri anlattık..Aramızda olmasından da mutlu olduk.