Kanal 48 aynı konuyu masaya yatırdı

DAHA EVVEL KANAL 48 CANLI YAYININA BAĞLANARAK MARMARİS KÖRFEZİ İLE İLGİLİ KONUŞAN ÇEKİRGE ELEŞTİRİ OKLARINA HEDEF OLMUŞTU.

Kanal 48’de yayınlanan “Soruyorum” progrmaının bu haftaki konuğu Marmaris Çevreciler Derneği Başkanı Ahmet Kutengin’di. Programın konusu ise aslında tüm Marmaris yaşayanını ve hatta turizmini yakından ilgilendiren bir konu olan körfez temizliği idi. Yaklaşık 2 saat süren programa ünlü gazeteci Fatih Çekirge telefonla bağlandı.

Geçtiğimiz yaz Kanal 48 ekranlarında tartışılan ve körfezin durumunu konu alan “Soruyorum” programından sonra kimi yetkililer Kanal 48 ve Fatih Çekirge’yi “sezon öncesi yalan haber yapmak”la eleştirmiş, körfezin durumunun gayet iyi olduğunu dile getirmişti. Marmaris Getob Başkanı Bülent Bülbüloğlu ise konuyu gazetelerden öğrendiğini dile getirerek konunun bu dönemde tartışılmaması gerektiğini söylemişti.

Geçen yazdan bugüne kadar geçen süre zarfında körfeze dair mevcut durum masaya yatırıldı. MUSKİ yöneticileri ile görüşen “Soruyorum” programı yapımcıları İlhan Barlas ve Mukbil Gülkokan, Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin’i bu hafta konuk etti ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Fatih Çekirge’yi de telefonla canlı yayına bağladı.