Kandilli – Deprem

Sayın Çevre Derneği basın toplantılarınızın birinde Marmaris’in Deprem konusu ile ilgilendiğiniz söylemiştiniz ne oldu.bilgilendirirmisiniz.

marmaris cevrecileri favicon**MÇD: Marmaris deprem bölgesi olduğundan Dernek olarak 9 Eylül Üniversitesi ile temasa geçilmiş KARAOT Sistemi (Yapılardan örnek alma) Önleyici tedbirler, nasıl olduğuna dair çalışmalarımız bitmek üzeredir. Deprem araştırmaları jeofizik,Mimarlar,ve Karot uygulamaları ile devam etmektedir.Sadece Binalardan örnek alarak dayanıklılık testi yapmak yanlıştır.Çalışma şekilleri,sorumlu kurumlar,bölge seçimi,fiyatlandırma bilgileri Kamuoyu ile paylaşılacaktır.