Kirli – Çevre Kirliliği

Belediyemiz tarafından düzenlenen kısa yalı ve çarşı içi devamlı Lokantalar ve dükkanlar önü deterjanlarla yıkanmakta ve denize akıtılmaktadır. Çevre Derneği olarak görmüyormusunuz. Ayrıca Çöp ve sigara izmaritleri de çarşı içi mazgallara süpürülmektedir bilginize…

marmaris cevrecileri favicon**MÇD: Derneğimiz tarafından hazırlanan ve Ticaret Odası Sponsorluğu ile Belediyemizin Montaj desteği ile tüm piknik ve halk plajına takılan Çevre kirliliği Uyarı levhaları dan sonra çarşı içi ve Restoranlar önü deterjan temizliği için hazırladığımız Yere yapışan (Mazgal kenarları için) Belediyenin onayına sunarak Uyarı  Resimleri  ile önlemeye çalışcağız. Tadilatların bitmesini bekliyoruz.