“Lütfen kirletmeyin” uyarısı

Marmaris Çevrecileri Derneği (MÇD), çevre ile ilgili uyarıcı bilgilerin üzerine olduğu 16 tabelayı ilçenin değişik noktalarına dikti Çevre. temizliğine dikkat çekmek katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan tabelalarda“Unutmayın! Orman, toprak, su yoksa biz de yokuz sizler de… Lütfen kirletmeyin”uyarısı yer aldı.

İlk tabelanın dikildiği, Halk Plajı ile Uzunyalı Plajı arasında konuyla ilgili bir açıklama yapan MÇD Başkanı Ahmet Kutengin, şunları söyledi: “Marmaris Ticaret Odası’nın sponsorluğu ve Marmaris Belediyesi’nin teknik desteğiyle hazırlanan tabelalarımızı, Uzunyalı’dan Adaağzına kadar uzanan şeritte bulunan ve daha önceden belirlediğimiz noktalara dikiyoruz. Amacımız, çevre kirliliği hakkında ikazda bulunmak, daha temiz bir çevreye olabildiğince çok insanın katkısını kazanmak. Emeği ve katkısı geçen kurumlara ve şahıslara teşekkür ediyoruz.”

Kutengin, konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiye ve tabelaların dikili olduğu noktaları www.marmariscevrecileridernegi.org adresli internet sitelerinden öğrenilebileceğini sözlerine ekledi. Dikilen tabelalarda, “Unutmayın! Orman, toprak, su yoksa biz de yokuz sizler de… Lütfen kirletmeyin” yazılı.