MÇD Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Çevre Duyarlılığı”

Marmaris Çevreciler Derneği Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Çevre Duyarlılığı” konusunda Farkındalık Yaratma Projesi.

MÇD DENİZDEKİ ATIKLARIN YOK OLMA SÜRELERİ Konulu İKİ DİLDEKİ Çevre Afişlerini Okullara ve Teknelere Dağıtmaya devam ediyor…

MÇD ÇEVRE BİLİNCİNİ OKULLARA YAYIYOR.

Kutengin ‘ Bilindiği gibi Marmaris Çevrecileri Derneği Olarak Çevre olumsuzluklarına karşı verdiğimiz Üniversiteler ile müşterek bilimsel mücadelede, projeler de üretmek de ve ilgili kurumlarla paylaşarak desteklerini sağlamaktayız. Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze sunduğumuz ve iki dilde hazırladığımız ”DENİZLERDE ATIKLARIN YOK OLMA SÜRELERİ ‘ Konulu Afişler Okullara ve Teknelere dağıtılmak üzere hazırlanmıştır. Tanıtımı, amacı nın açıklanması  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Züleyha Aldoğan tarafından yapılan afişler okullara dağıtımı Milli eğitim Müdürlüğü ve  MÇD tarafından sağlanacaktır.
Afişlerin hazırlanmasında Sponsor olarak  destek veren Marmaris Ticaret Odamız ve Liman İşletmelerine  ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi..

Aldoğan ‘ MÇD ‘nin okullara yönelik bu çalışmasında birlik de olmak dan ve bir farkındalık yaratmak dan çevre duyarlılığımız nedeni çok memnununz. Yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize böyle çalışmalarla Çevre Bilincini aşılamanın yararları tartışılmaz.Bu gibi eğitim çalışmaları projelerinde her zaman MÇD’nin yandayız ve bu güzel etkinlik için kendilerine teşekkür ederiz.”dedi

• afi_2
  • k_12125802_img_1046