Marmaris Özel Çağdaş Bilim Kolejinin daveti…

12

Marmaris Özel Çağdaş Bilim Kolejinin daveti üzerine, Marmaris Çevrecileri Derneği tarafından Çevre Konulu sunum yapılmıştır. Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin, dernek üyesi Mukbil Gülkokan ve Okul Müdürü Ahmet Ünal’ın katıldığı sunum, öğretmen ve öğrencilere MÇD üyesi Mukbil Gülkokan tarafından verilmiştir.

Çağdaş Bilim Kolejinin ve 6 Avrupa ülkesinin dahil olduğu ERASMUS projesi kapmasında Marmaris’ de bulunan yabancı öğrenciler, öğretmenler ve Kolejin diğer öğrencilerine 45 dakika süren sunumda; Marmaris’in çevre sorunları, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Marmaris Körfezinde 12 ay süre ile yapılan körfez analiz ve su kalitesi araştırmaları ve bu çalışmanın sonuç raporundan elde edilen bulgular ve çevre sorunlarının ortadan kaldırılabilmesine yönelik öneriler hakkında bilgiler verilmiştir.

WhatsApp Image 2024-05-21 at 15.26.07 (2)WhatsApp Image 2024-05-21 at 15.26.07 (1)12

Yazar Hakkında