MÇD ÇEVRE HAFTASI EĞİTİMİ İÇİN OKULLARI DOLAŞIYOR

• DIGITAL CAMERA

Marmaris Çevrecileri Derneği olarak (MÇD) 5-10/Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda verdiği Çevre Bilinci Seminerlerine devam ediyor. Okullar ve Genç kuşaklarla birlikte olma ve Çevre Bilincini aşılama organizasyonunda, Çocuklarla Milli Parklar ve Sığla Tanıtımı için Günnücek mevkii gezisi ve Çevre Mühendisi Özgür beyin çocuklara verdiği bilgilerden sonra 3. Gün İlgim Koleji ilk kısım öğrencilerine MÇD Kurucu üyesi Psikolog Sevil Öksüz tarafından Yine Dernek Denetleme Kurulu Başkanı Mukbil Gülkokan tarafından hazırlanmış olan görsel Çevre Bilinci Eğitim sunumu üzerinden seminer verildi.İlk okul olmasına rağmen soru cevap şeklinde geçen seminerde çevre tahribatı ,önlemler,olması gerekenler görsel olarak sunuldu.Yarınların Çevrecileri olarak düşünülen çocukların görsellerden etkilendikleri görüldü.