MÇD: “Hedef Kitlemiz Öğrenciler”

hedef kitlemiz talebeler

Marmaris Çevrecileri Derneği (MÇD), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı koordine çerçevesinde okullara “Çevre Uyarı Afişleri” asıyor.

MÇD Başkanı Ahmet Kutengin Marmaris’teki tüm ilköğretim okullarına bizzat kendisinin astığı afişlerle ilgili olarak, “Bizler bunu bir külfet değil bir hizmet olarak görüyoruz. Çevre bilincinin ilköğretimden başladığının farkındayız, bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de destekleri ile Marmaris ve köylerindeki tüm okulları gezerek bu afişlerin okullarımızda öğrencilerimizin göreceği yerlere asılmalarını sağlayacağım.” Dedi.

Bu gün Atatürk, Kenan Evren İhsan Mermerci ve Şehit Ahmet Benler ilköğretim okullarına afişleri asan kutengin bu işlemin Çarşamba ve Perşembe günü de süreceğini ve böylece merkezdeki tüm okullara afiş asma işleminin tamamlanacağını, daha sonra da çevre köy okullarına bu afişlerden asılacağını söyledi.

Sıradaki projelerinin Marmaris Belediyesi ve Marmaris Ticaret Odası destekleri ile yapılan çevre ikaz tabelalarının yerleştirilmesi işlemi olduğunu söyleyen Kutengin, bu işlemin de Marmaris’teki çevre iyileştirme çalışmalarının tamamlanması sonrası şu bölgelere dikileceğini anlattı; (MARMARİS GÜNCEL HABER)

1.Günnücek Girişi
2.Albatros Sonu