MÇD Kaymakama Brifing Verdi

Marmaris çevrecileri derneği Kaymakama brifing verdi

MÇD Başkanı Ahmet Kutengin  Marmaris Kaymakamı sayın Celalettin Yüksel’i ziyaret ederek Derneğin tanıtımın yaptı. MÇD  çalışmalarını ve Marmaris çevre sorunları hakkında Rapor sundu. Ayrıca Orman Su İşleri Bakanlığı Milli Parklar ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve MÇD Ortak planlaması ile yapılacak Çalıştay planı ve organizasyonu hakkında bilgi verdi. Çevre olumsuzlukları karşısında yapılan mücadelede MÇD’ nin  Çalışma prensibi gereği tüm çalışmalarını öncesi ve sonrası ilgililere ilgi duyan yönbetimlere gsorarak, araştırarak ve belgelere dayandırarak  Bilim adamları desteğinde Marmaris’in doğasına ve yarınlarına duyarlı Sponsorlar ile proje ve çalışmalarını gerçekleştirdiğini anlatan Kutengin, aynı raporun ve bilgilerin Muğla Valisi Sayın Amir Çiçek’e  ve Muğla Büyük Şehir Belediyesi tüm birimlerine de gönderildiği bilgisini verdi.