MÇD ‘nin MTO Ziyareti

marmaris çevrecileri derneğinin marmaris ticaret odası ziyareti

Kutengin ‘MÇD Yönetim Kurulu olarak geçen hafta Muğla valimizi ziyaret edip yeni görevinde başarılar dileyerek Projelerimizi ve Marmaris tanıtımını yapmıştık.Bugün, MTO Başkanı sayın Mehmet Baysal’ı ziyaret ederek devam edecek olan görevi için kutladık ve başarılarının devamını diledik.Bizce, Sayın Baysal MÇD’yi ofisimizi ziyareti ile başlayan ilgisini kuruluşumuzdan bu yana çalışmalarımızı ve projelerimizi destekleyen, Marmaris ve yarınlarına duyarlı az sayıda ve Marmaris ile bütünleşmiş ve gönül vermiş aileler ve iş adamlarından biridir.

Ayrıca,bu vesile ile tüm bize destek olan aynı düşünceye sahip kişi ve kurum liderlerine de minnettarız. MÇD,üyeleri tarafsız ve siyaset dışı bir resmi dernek olarak hiçbir karşılık beklemeden çevre olumsuzlukları ile mücadele eden çevreye duyarlı kişilerden ve birlikteliğinde oluşmakta olup Ben değil Biz prensibi ile çalışmaktadır ve üç yılını doldurmuştur.Bir çok makam gibi Bizler de geçiciyiz, önemli ve  devamlılığı olması gereken  Marmaris doğası ve yarınlarıdır.Günlük yaşayanlar, Marmaris doğası ve çevresi biterse Turizm de evlerine ekmek götüren yüzlerce ailenin de biteceğini bilmelidirler.Çalışmalarımızda da bize destek olanlar da bunun farkında olup bizle birlikte bilimsel veriler ile ve ısrarla bunu anlatmaya çalışmaktadırlar.’dedi..

Mehmet Baysal ‘Yaşadığımız yere, gerek MTO Olarak gerekse sivil toplum kuruluşları ve halkımızla bütünleşerek fikir teatisi ve  birlik beraberlik içinde hizmet vermek ve Marmaris için tarafsızlık ilkesi ile  kimden gelirse gelsin aynı duyguları paylaşarak her zaman çalışmalarına ve projelerine desteğimiz sürecektir.Kapımız herkese açıktır.Zorlu bir seçim sonrası tekrar aynı göreve layık görüldüğüm ve MÇD Yönetim kurulunuza ziyaretiniz  için teşekkür ederim.Marmaris’in en çok ihtiyacı olan birlik beraberlik ve şeffaflıktır.MTO, Yeni yönetiminde yer alan arkadaşlarımızla ve tüm Marmarislilerle bu ilçenin yarınlarına yatırımlarımızla ve projelerimizle hizmet vermeye devam edeceğiz.Marmaris’in yarınları ve çevre olumsuzlukları için Muğla Üniversitesi tarafından hazırlanan Sonuç raporunu da her fırsatta kamuoyu ile paylaşmaktayız ve bilgiendirmekteyiz’dedi..