MÇD ve Muğla Çevre Koordinasyon Başkanlığı

Marmaris Çevrecileri Derneği olarak çevre olumsuzluklarını bildirdiğimiz İlgili kurumlardan Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen ekiplerin bölgeye gelerek  MÇD İle birlikte inceleme yapmasından dolayı Daire Başkanı Sayın Aylin Giray’a teşekkür ederiz. Kuruluşumuzdan bu yana verdiğimiz bilgileri önemseyen ve cevap veren ilgililerini gönderip MÇD’yi haberdar etmeleri, mücadelemizde hiçbir beklentisi olmayan derneğimiz adına ve kurumlara destek olma, çalışma prensimizin ilk defa karşılık bulması, Marmaris de hasret kaldığımız birlik beraberlik oluşumu Bizler açısından moral verici olmuştur.
Büyükşehir Belediyesi birimleri başta MUSKİ ,Tesisler Daire Başkanlığı olmak üzere gönderdiğimiz bilgileri değerlendirip Bizlerle bilgi edinme toplantıları yapmaları da müşterek çalışma adına yapıcı olmaktadır, Marmaris Çöp Yolu Orman Kirliliğinin büyük boyutlara erişmesi ve çözüm için tetkiklerde bulunan Koordinasyon daire başkanlığının gerçekleştireceği projelere de katkı yapmaya her zaman hazırız. Bilgilendirme çalışmalarımız bundan böylede devam edecektir.