MÇD’den Baysal’a teşekkür ziyareti

baysala tesekkur

Muğla Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Nuri Tarkan ve Yrd. Doç Dr. Nedim Özdemir MÇD başkanı Ahmet Kutengin ile birlikte Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal’ı ziyaret ettiler.

MÇD Başkanı Kutengin ziyaretin, Marmaris Ticaret Odası’nın Marmaris Körfezi analiz çalışmalarına verdiği destekler nedeni ile bir teşekkür ziyareti olduğunu belirterek, “bu vesile ile Sayın Mehmet Baysal’a gu güne kadar verdikleri destek nedeni ile teşekkür etmek için buradayız” dedi. Baysal’da Marmaris’in geleceği için bu güne dek bu tür desteklerden kaçınmadıklarını bundan sonra da Marmaris’in yararına olacak her türlü projenin içinde bulunacaklarını söyledi. Baysal ziyarette halen devam etmekte olan projeleri hakkında da bilgi vererek, “aslında bizim işimiz olmayan, belediyenin sorumluluk alanına giren projeleri dahi çok yüksek bütçeler ödeyerek gerçekleştiriyoruz. Tek amacımız Marmaris’in geleceğine katkı sağlamak” dedi. (İLHAN BARLAS)