MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİNİN MÇD ZİYARETİ

Sıtkı Koçman Üniversitesi ziyareti

Marmaris Çevrecileri Derneği (MÇD)’yi ziyaret eden Su Ürünleri Fakültesi  DEKANI Prof Dr. Taçnur Baygar, DEKAN YRD. Doçent Dr. Kenan Güllü, FAKÜLTE SEKRETERİ Levent Kutlu , MÇD ve ÜNİVERSİTE Müşterek çalışmaları, Projeleri ve  yakın tarihte gerçekleştirilecek  MÇD, ÜNİVERSİTE , ÇEVRE ŞEHİRCİLİK ve ORMAN BAKANLIĞI Milli Parklar Genel Müdürlüğü  sahipliğinde yapılacak  Çalıştay/Sunum  organizasyonu ve Planı üzerinde görüşme yapıtılar. Dernek Başkanı Ahmet Kutengin; daha önce Üniversite Rektörlüğüne ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne verilmiş ve onayı alınmış olan  ön bilgi mahiyetindeki organizasyon planı ve hakkında Çalıştay/Sunum Planı ve organizasyonun amacını tanıtımının detay bilgilerini sundu. MÇD Denetleme Kurulu Başkanı Mukbil  Gülkokan  ise, Marmaris’in çevre sorunlarına ait detay bilgileri verdi ve çalıştayın amacının farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. Dekan Prof Dr. Taçnur Baygar Çalıştay/Sunumun eksik kalan bölümleri ve bundan sonra yapılacak projeler ve bilimsel verilerin  bu sunumda nasıl yer alacağı konusunda MÇD İle  müşterek görüşmelere DEVAM EDİLEREK Sunumun son hale gelmesini planlamada destek olacaklarını belirtti. Dekan Yrd.Doç Dr. Kenan Güllü, MÇD de yapılan görüşmede alınan detay bilgiler ile sunumun daha verimli hale gelecek şekilde hazırlanacağını belirtti.