'''ÇEVRECİLİK ANLAYIŞIMIZDA KAPIMIZ, SİYASET DIŞI VE TARAFSIZLIK İLKESİNDE OLAN HERKESE AÇIKTIR'''

GreenPeace GDO Kampanyası

greenpeace logo

Sevgili Ahmet,

Belki biraz damdan düşer gibi olacak ama seninle paylaşmamız gereken çok önemli bir gelişme var. Bildiğin gibi 2012, GDO’lar konusunda çok çalıştığımız ve en sonunda hep birlikte başarıya ulaştığımız bir yıl oldu. Bunun yanında bir de yavru balık kampanyamızla kalkan ve levreğin avlanma boyu değişti, iki tür daha kurtuldu.

Tüm bunlar yaşanırken, özellikle de GDO kampanyasını kazanabilmek için öngördüğümüz bütçenin oldukça üstünde harcamalar yapmak zorunda kaldık. Bunun için yılın son aylarında başlayacak yeni projelerde acilen maddi desteğine ihtiyaç duyuyoruz.

Greenpeace’in tek gelir kaynağı senin gibi bireylerin sağladığı düzenli maddi desteklerden oluşuyor. Miktarı ufak da olsa bize ulaştıracağın destek, kampanyalarımızın her zamanki gibi güçlü, etkin ve sonuç odaklı olmasını sağlayacak.

Destekçilerimiz birlikte çalıştığımız, birlikte kampanya kazandığımız bu büyük ailenin önemli bir parçası. O yüzden bu mektubumda açık yüreklilikle son durumu seninle paylaşıp maddi desteğinle de Greenpeace’in yanında olmanı rica ediyorum.

Yeni başarılara doğru yürürken maddi koşulların bizi sınırlamadığı, her şeye rağmen zorlukların üstesinden geleceğimiz yarınlar umuduyla…

Vakit ayırıp okuduğun için teşekkürler.

Sevgiler,

Erhan Çokkeçeci
Kaynak Geliştirme Direktörü

Not: Greenpeace sadece bireysel maddi destekleri kabul eder. Bağımsızlığını korumak için şirketlerden, devletlerden ve politik partilerden maddi destek ya da sponsorluk almaz. Bu yüzden yapacağın katkı, Greenpeace’in Türkiye’deki çalışmaları için hayati önem taşıyor. Aylık 25 TL katkıyla projelerimize destek olabilirsin.

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir