Genel Kurul İlanı

Üyelere duyuru

12/KASIM/2013

Sayın Üyelerimiz

Yönetim Kurlumuz 11/Kasım/2013 Tarihinde toplanarak 5253 sayılı Dernekler yasası gereğince Derneğimizin 2.Olağan Genel kurulunun 14/12/2013  Cumartesi günü saat 14.00 de,çoğunluk sağlanamadığı taktirde 21/12/2013 Cumartesi Günü MÇD Dernek merkezinde aşağıda yazılı gündemde toplanmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Gündem: 1-Yoklama ve açılış.2- Divan kurulu seçimi. 3-Saygı duruşu ve istiklal marşı.4- Yönetim Kurulu çalışma raporunun okunması. 5-Taslak bütcenin sunulması. 6-Denetleme kurulu raporunun okunması. 7-Ynt.ve Dnt.kurullarının ibra oylaması. 8-Genel kurulun yetki vereceği konuların görüşülmesi ve oylanması. 9-Dernek organlarının seçimi. 10-Öneriler ve dilekler. 11-Kapanış.

İçin  genel kurul toplantımıza katılımınızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla

Marmaris Çevrecileri Derneği