Türk Loydu Kuruluşunun Vereceği “MARPOL” Eğitim

Türk Loydu DuyuruTÜRK LOYDU; kuruluş amaçlarından olan çeşitli sektörlere yönelik eğitim gereksinimlerinin karşılanması için kar gözetmeksizin uzman ve deneyimli eğitim kadrosu ile başta yönetim sistemleri olmak üzere geniş bir yelpazeyi kapsayan eğitim programları düzenlemektedir. Eğitim seminerleri genel katılıma açık olmakla birlikte, ayrıca kuruluşlara özgü olarak da tasarlanarak, uygulanabilmektedir.
Eğitmenler; konularında uzman ve deneyimli eğitmenler arasından özenle seçilmekte, eğitim içerikleri eğitimler sonrasında alınan geri beslemelerle sürekli iyileştirilmektedir. Seminerlerde katılımcılara almış olduğu eğitime bağlı olarak TÜRK LOYDU başarı veya katılım sertifikası verilmektedir.

TÜRK LOYDU; daha önce eğitim faaliyetlerini yürüttüğü Teoman Özalp Konferans Salonu’na ek olarak, biri bilgisayar donanımlı olmak üzere 7 eğitim salonunu içeren yeni binasındaki eğitim tesislerinde, ilgili sektörlerin eğitim gereksinimlerini göz önünde tutarak eğitim faaliyetlerini daha yaygın ve etkin bir biçimde sürdürmektedir. Sorular ve Başvurular için: Türk Loydu Vakfı Eğitim Koordinatörlüğü Tel: (216) 581 37 12 ve (216) 581 37 52;