Atatürk Sahipsiz Değil

Marmaris Cevrecileri Dernegi faaliyetleri ataturk sahipsiz degil“Atatürk sahipsiz kaldı” manşetiyle Marmaris Basınına yansıyan ve İzci kampı sonrasında tahrip olmuş durumda bulunan Atatürk Panosu, MARMARİS ÇEVRECİLERİ DERNEĞİ ve Atatürkçü Düşünce derneği’ nin ortak çalışması sonucu yeniden yaptırıldı

Üzerinde Atatürk’ün öğretmenler hakkındaki veciz sözü ve silueti bulunan siyah zeminli Pano Çizmeli Kedi Kreş ve Anaokulunun duvarına monte edildi.

Açılış töreninde, Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin bir konuşma yaparak, 10 Kasım Atatürk’ü Anlama Gecesinden gösterdikleri performans nedeniyle bu panonun Çizmeli Kedi Kreş ve Anaokuluna verilmesinin Atatürkçü Düşünce Derneği ile birlikte kararlaştırıldığını belirtti.

Atatürkçü Düşünce Derneği ve Marmaris Çevrecileri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı ve ADD önceki Ynt.Krl.Bşk. Mubil Gülkokan panonun yapımının uzaması ve sağlık nedenleriyle daha önce hazırlanan ancak teslim edilemeyen Teşekkür Belgesini okul yöneticilerine ve Atatürk’ün salıncakta sallanırken çekilmiş Çerçeveli resmini minik öğrencilere armağan etti. Okul Yöneticisi Gönül Tercan ise yaptığı konuşmada büyük onur duyduklarını belirterek MÇD Başkanı Ahmet Kutengin’e Plaket sunarak teşekkür etti.